📍 м.Запоріжжя, сел.Леваневського, вул.Стартова 1ж

Ворота і хвіртки


Ворота розпашні
Ворота зсувні
Хвіртки

У нас ви можете замовити недорогі ворота та хвіртки з куванням та без. Виготовимо в короткі терміни відкатні ворота, пропонуємо широкий вибір обробки воріт від дешевого профнастилу до фільонки. Беремо на себе повний комплекс робіт з монтажу воріт: - встановлення металевих стовпів, - заливання заставної під ворота, - Подальший монтаж автоматики.

Категорію можна Ворота і хвіртки поділити на:

1. Ворота розпашні

Наші орні ворота мають посилений подвійний каркас із профільної труби з окантовкою, в який профнастил «утоплюється». Ворота можуть бути обшиті профнастилом як з одного боку, так і з двох (одностороння та двостороння зашивка). Стулки воріт можуть відкриватися як на вулицю, так і у двір. Сфера застосування воріт досить широка: дачі, котеджі, промислові об'єкти, будівельні споруди громадського призначення.

2. Ворота зсувні

Каркас воріт — жорстка конструкція, виготовлена ​​з профільної труби 60 х 30 мм, заповнення — профільна труба 20 х 20 мм. Зашивка профільним листом із двох сторін. Виріб грунтується промисловим ґрунтом, фарбується промисловою фарбою за каталогом RAL. Чітке дотримання всіх технологічних етапів складання та фарбування воріт, використання тільки перевірених матеріалів, фірмових комплектуючих гарантує якість виробу.

Основні переваги відкатних консольних воріт — необмежений по висоті проріз, відсутність направляючої рейки на проїжджій частині, простота та надійність конструкції.
У консольній частині відкатні ворота встановлююсь на візках, що несуть. Ролики візків знаходяться всередині балки, що несе.

3. Хвіртки

Ми комплектуємо хвіртки якісними замками та фурнітурою. Виготовляємо всі хвіртки та ворота за технологією подвійної рами, при цьому замок врізається в раму, а не в профнастил, це забезпечує хвірткам і воротам гарний вигляд (у рамі), додаткову жорсткість та довговічність конструкції.